vineri, 4 iunie 2010

Avanpremiera Sex and the City 2


Joi seara, planuri mari...avanpremiera Totul despre sex 2 la Cinema Pro. Se ia una bucata Cristina si una bucata Miki si pornim agale spre cinema. Covor rosu, blitzuri, rochii, pijamale branduite si..well noi :).
Da stiu..nu tu gadgets, nu tu tema de dezbatere filosofica, nu modele de viata demne de urmat..ci doar o comedie usoara cu 4 prietene plecate din New York in Abu Dhabi si coktailuri cu popcorn pentru cele doua prietene din sala (si toti restul bineinteles..dar aici nu vorbim despre ei). Cine poate sa reziste :)? Filmul mi-a placut la nebunie, am ras mai toata seara, de vreo doua ori m-am trezit ca aplaudam frenetic alaturi de toti cei din sala. Nu sunt fana a filmului...nu stiu daca am vazut 5 episoade din serial si chiar nu inteleg de ce vorbeste toata lumea despre cat de bine sunt imbracate actritele pentru ca eu una nu stiu daca as fi purtat jumatate din tot ce au purtat fetele in film dar one thing i know for sure...geeeeeeeez ce funny sunt. E interesant de vazut cum se adapteaza..sau nu...spatiului arab si cam care sunt problemele cu care se confrunta fetele iar replicile sunt de milioane. 
Cea care mi-a placut..si care poate fi pusa pe blog e "I'm 52 and i'm gonna rock that dress" care apartine bineinteles Samanthei si o rock atat de tare incat pe covorul rosu se intalneste cu Miley Cirus care purta aceeasi rochie rockaitoare. Restul e de poveste :)
Vizionare placuta!
THX MI!

2 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt fan Sex and the City, n-am vazut primul episod din versiunea pentru cinema, dar la cat de frumos il descrii, poate o sa merg sa-l vad pe acesta.

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer