miercuri, 10 februarie 2010

Google buzz - nou si stralucitor

Dar oare cat de util? Aceasta e intrebarea de pe buzele tuturor, dar sa incepem cu inceputul. Google buzz este noua platforma de socializare lansata de google si integrata in gmail, cei care au deschis astazi mailul pobabil au observat schimbarea. Cateva din trasaturile interesante sunt: puteti conecta toate site-urile pe care le folositi, puteti share-ui fotografii, clipuri sau muzica, iar update-ul se face in timp real. Integragrea acestuia in mail este considerata de unii un dezavantaj pentru ca fiecare update din buzz apare ca mesaj necitit in inbox...so o persoana care are in medie zilnic 1000 de mailuri nu va fi fericita cand numarul mailurilor va ajunge la 10000. Un alt dezavantaj e acela ca nu este compatibil cu nicio aplicatie de tipul tweetdeck, seesmic etc, dar cel putin in acest caz cei de la Google au timp sa recupereze si sa isi lanseze propria aplicatie.  Puteti sa va updatati statusurile de pe Twitter-ul, FB si Buzz  and more folosind Ping.fm.
Intr-un final succesul acestui nou serviciu propus de google depinde de noi toti. Va fi cu adevarat un mare buzz daca o parte din cei care sufera de sindromul tweeter (adica stau destul de mult online si socializeaza) vor avea cu cine sa sharuiasca si sa discute. Orice spatiu de socializare este fun atata timp cat poti interactiona cu alti oameni interesati in aceleasi teme ca si tine nu? Hear and be heard sau mai bine zis read and be read:)
Enjooy!

2 comentarii:

  1. Eu nu-s extrem de incantat. Un nou gadget pe o puata inundata de gadgeturi. Pana una, alta ce observ e ca pagina de gmail mi s-a aglomerat cu un element in plus. Mi se fac de asemenea tot felul de sugestii. Uneori ma simt ca un invalid pe care toata lumea din jur incearca sa-l cocoloseasca si sfarseste prin a-l face sa se simta prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer si eu ma descurcam foarte bine fara buzzuit, dar am inteles ca ascuns bine bine de tot e un button de off, in cazul in care nu iti doresti buzzul, si am sensatia ca multi il vor folosi. Cat despre campaniile agresive pro gadgeturi , platforme, inventii and so on, presimt ca asta e abia inceputul..

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer