vineri, 5 februarie 2010

Curs online de jurnalism

Noi am tot promovat e-learningul, asa ca va mai prezint un curs interesant, foarte usor, bineinteles gratis, de  jurnalism. Se gaseste pe siteul acesta: http://www.wfsj.org/course/ si este disponibil in mai multe limbi, printre care engleza, araba, franceza, spaniola, portugheza si chineza. Mi se pare foarte util pentru cei pasionati si trebuie sa tinem cont ca este reprezentat de Federatia Mondiala a Jurnalistilor din Domeniul Stiintelor Exacte. E insotit de niste caricaturi haioase si mottouri. Lectura placuta!

2 comentarii:

  1. e ok ca exista atatea cursuri online, insa sunt de parere ca scoala si cartea are inca fundamantul in biblioteca, pe hartie, cu coatele roase si cafea langa...
    Despre jurnalism, cursuri... e nevoie cred sa scrii mult, bine si da sa capeti si metoda; recomand insa scoala de tip medieval in cazul jurnalsmului: maestru ucenic (unde ucenicul fura meseria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos comentariu si foarte adevarat, cu totii suntem de parere ca educatia se face cu multa munca, tocindu-ne coatele in biblioteca si pe bancile scolii, dar daca putem sa ne usuram un pic munca sau sa cautam alternative...why not?

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer