marți, 2 februarie 2010

SpacedEd - invatatul poate crea dependenta

Site-uri de online learning sunt destule dar SpecedEd nu e doar un site ci o adevarata platforma de socializare. Majoritatea cursurilor sunt gratuite si oricine se poate inscrie la oricat de multe cursuri doreste. Sistemul functioneaza in felul urmator: dupa ce te inscrii la un curs vei primi intrebari (un set de 16 intrebari impartite in una doua cel mult trei pe zi, pe care le poti programa dupa cum doresti. Pe homepage vei avea un tabel exact cu ziua cand se va termina cursul plus un calendar cu zilele in care vei primi intrebarile). Daca nu ai raspuns bine la o intrebare acesta se reprogrameaza automat. Orice nelamurire cu privire la o intrebare sau un raspuns o poti pune direct celui care a facut cursul si totodata poti interactiona cu ceilalti cursanti si sa schimbati idei.
Daca ai mai multe de spus si vrei sa ii inveti si pe ceilalti poti sa iti creezi propriul curs pe care il poti pune la dispozitia utilizatorilor SpacedEd gratis sau contra cost.
Bineinteles Facebook nu putea sa lipseasca din ecuatie. Profilul de Facebook este automat conectat cu cel de pe SpacedEd.
Spor la invatat! Si nu uitati information is ment to be free asa ca spor la diseminat informatii utile tuturor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer