luni, 10 ianuarie 2011

Multumim Prolibro

2011 nu putea incepe mai bine. Blogul a fost propus la categoria cel mai bun blog de profil pe ProLibro. Va multumim inca o data pentru apreciere.

8 comentarii:

  1. Felicitari ! asta da surpriza la inceput de an !:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Madelita multumim si tot ma tin sa ne vedem..dar suntem in sesiune...In caz ca nu apucam prea curand, o sa te rog sa ne lasi un comentariu cu ce va trebuie la facultate, la ce materie aveti nevoie de mai multe informatii si cam ce vreti sa stiti...poate avem cursuri mai vechi...si comentariul nu o sa ti-l public daca nu vrei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos ! pai dupa un semestru plin de aventuri , bine aventuri pentru mine , ca eu mi-am gasit colegii de abia din 15 octombrie :)) nu mi-am putut imagina ca voi gasi oamenii atat de pasionatzi de profesia lor , am 3 profesori preferatzi > domnul profesor Avram , domnisoara Raicu si profesoara noastra indrumatoare doamna Popescu , pot spune ca desi e poate devreme , dar pentru lucrarea de licentza deja mi-am laes profesorii > domnul profesor Avram care ne terorizeaza cu Istoria pt. ca nu stim mai nimic :))si doamna Popescu care ne-a predat Cultura informatiei pacat ca a fost doar un semestru , deoarece a fost foarte interesant , desi referatul pe care trebuie sa il fac imi creeaza probleme ....
    PS> pe mine in mod special ma intereseaza ,,literatura pentru copii,, ! o:-) dar am inteles ca o facem de abia in anul 2 !:(
    cam atat , daca doresti tu sa imi mai scrii , imi poti trimite un email , si nu , nu ma deranjeaza comentariul il poti publica , asa poate cine stie , mai facem un pic de reclama sectiei de Biblioteconomie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe domnul profesor Avram il vei intalni si la master, daca alegi acelasi profil, in anul 2...si stie extrem de multe lucruri, aveti ce invata de la dansul..din pacate nu foarte multe ore in program...si doamna profesoara Popescu este un foarte bun indrumator, pe noi ne-a ajutat ori de cate ori am avut o problema..care este tema referatului data de dansa? Literatura cred ca o s-o faceti cu doamna Antonescu, daca nu ma insel, care este open-minded, pe noi ne-a invatat SPSS, util la multe joburi, pe care l-am intalnit mai apoi si la ASE. Ma rog..sunt multe de povestit...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pffff , pai nu ne-a dat o tema anume putem sa folosim asa zisul referat de la Bazele Biblioteconomiei , ( eu sunt in criza de timp , inca nu am gasit un bibbliotecar ca despre asta era vorba , referatul sa fie despre un bibliotecar si activitatea sa de biblioteca si musai sa folosim 3 surse , iar la doamna Popescu sa folosim note de subsol , cam asa ceva , faza e ca eu nu prea am inteles de la colegii cand i-am intrebat .....

    RăspundețiȘtergere
  6. http://librarianbyday.net/ mie personal imi place la nebunie bibliotecara care scrie blogul si dupa ce o sa il rasfoiesti un pic o sa vezi ce fain e. La un momendat anul trecut au fost cateva articole despre cum e viata unui bibliotecar, ce faceau in fiecare minut dintr-o zi :). sau poti sa incerci bibliotecara asta http://meredith.wolfwater.com/wordpress/
    Daca in schimb tre sa intervievezi live o persoana ma ofer voluntara :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da ! am nevoie si de un interviu live ! va trebui sa stabilim o intalnire :)
    PS > doamna profesoara vroia ca referatul sa fie despre un bibliotecar care nu se mai afla in viatza .....
    multumesc pentru linkuri !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar niste sugestii John J. Beckley sau Edward Edwards sau preferatul meu Steve Cisler :) cat despre intalnire ne intalnim pe facebook si ne hotaram :)
    Multa bafta
    Apropo o alternativa la intalnirea live e twitter. @griffey e un bibliotecar model pe care il admir sau @librarianbyday. Cu siguranta de la ei ai mult mai multe lucruri interesante de aflat :)

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer