duminică, 9 ianuarie 2011

Always improving

Seth Godin vorbeste despre directia pe care o putem lua cu ajutorul Internetului si globalizarii, adica spre nise, idee pe care o promoveaza si Jeff Jarvis in cartea "Ce-ar face Google". Nisele acestea sunt numite de Seth, triburi. Triburile, metaforic vorbind, conduc o idee mai departe si creaza o cultura, o miscare. Mi-a placut foarte mult intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui atunci cand vrei sa schimbi ceva...si anume: Pe cine am suparat? Pentru ca daca nu superi pe nimeni, nu ai schimbat nimic!

6 comentarii:

  1. Corect...ai suparat pe cineva decand ai inceput acest blog?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh da...:) Blogerii renumiti precum Chinezu..Zoso..Blogatu..spun ca in mod normal, primesti comentarii pe blog dupa doi ani..eu am primit din prima saptamana de la o colega "binevoitoare" ...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu, inca nu am un an...adica dabia am 4 luni :)..iar comentarii am primit de la primul articol...in urma unui mass pe yahoo :)
    Iar eu spun ca in mod normal aia nu-s renumiti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu din cate stiu , in mod normal , comentariile pe bloguri se fac din , opinii , apreciere , simpatie , si nu in ultimul rand ,,prietenie ,, nu stiam ca totul se face cu un scop anume ! si mai ales pe bloguri ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Punct ochit, punct lovit! :) Tu nu aveai cum sa primesti comentarii dupa 2 ani, ai un blog prea fain! ;P

    RăspundețiȘtergere
  6. Madelita...cam asa ar trebui sa fie! Dar noi suntem...mai invidiosi..Si inca ceva...obisnuim sa facem comentarii cand nu ne convine ceva..intotdeauna procentul e mai mare in cazul comentariilor negative (vrobesc de bloguri cu foarte multe comentarii)..pe principiul un consumator multumit spune altor 3, unul neumultumit, altor 10...Asa sunt unii..in loc sa aprecieze efortul pe care il fac altii...ei...comenteaza chiar si atunci cand nu au blog, mai exact cand nu stiu cu ce se mananca...

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer