miercuri, 21 aprilie 2010

Up in the air


Aceasta este a doua oara cand va recomand un film si o fac pentru ca ridica o problema interesanta printre altele. Filmul este din 2009 si te face sa te gandesti pana unde merge...tehnologia, dar nu in sensul in care credeti voi. Noi promovam foarte mult tehnologia pe acest blog, dar rar pomenim de etica. De ce de etica? Ganditi-va cum ar fi sa lucrezi intr-o companie aproape o viata, dar  pe neasteptate sa te trezesti concediat prin intermediul unei...teleconferinte! E decent? Este etic? Merita totusi acel om respectul cuvenit pentru a-l concedia macar fata-in-fata? Filmul se merita a fi vazut si pentru ca promoveaza principii sanatoase de viata, precum familia. Vizionare placuta!




4 comentarii:

  1. Cred c-am sa revad acest film :x

    Mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am vazut filmul dar am de gand sa o fac pt ca intr-adevar ridica niste probleme interesante:) si in plus imi place george clooney:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vroiam de cateva luni sa pun un post pe blog cu filmu asta...nu stiu ce m-a retinut...nu din punctu tau de vedere, eu vedeam doar ca e un bun film de calatorie(travel) unul dintre cele mai bune pe acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-a surprins...la inceput mi s-a parut putin plictisitor, dar apoi m-a prins si am absorbit fiecare minut, nu mai zic de finalul neasteptat...

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer