miercuri, 7 aprilie 2010

Bookbuzzr - all in one

Bookbuzzr este numarul 1 in materie de ebook marketing..si da este gratis. Intreaga strategie are la baza puterea social media, iar softul pe care ei il pun la dispozitie ajuta autorii de exploateze la maxim puterea online-ului. Procedeul urmareste in mare urmatorii pasi : creare de cont - doar cateva date, dureaza cel mult 2 minute - coperta, cuprinsul si ce considerati ca ar starni interesul (o pagina, 2 sau 3 despre drama interioara a personajului, o recenzie a unui autor cunoscut, o prezentare a importantei informatiilor pe care le contine cartea etc) si apoi ii dati drumul in haosul onlineului. Poate fi pus pe site, facebook sau orice alta platforma de socializare,  in orice coltisor in care se poate pune un cod HTML, de asemenea poate fi transmis prin mail sau IM. Daca cititorul e vrajit de carte atunci poate afla de unde isi poate achizitiona versiunea completa printr-un singur click.
Exemplu:
   

Ce mi-ar placea in plus: sa o pot achizitiona in varianta de flipbook dar care sa imi dea posibilitatea sa subliniez citate sau sa le copiez direct pe site-uri precum evernote, Gdocs, twitter sau facebook dar si in word, publisher etc printr-un simplu click, sau sa pot adauga comentarii fara sa folosesc kindle 2.
All in all Buukbuzzr poate fi de un real ajutor scriitorilor. Daca ma voi apuca vreodata de scris carti va voi spune cat de mult mi-a folosit, dar pana atunci va las pe voi sa experimentati.
Explore &Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer