joi, 8 aprilie 2010

Reclama la telefon din anii '50

Rasfoind o revista mai veche am gasit o reclama care mi-a atras atentia. Dar inainte de alte comentarii sa va arat si voua mica mea descoperire
Toate arata la fel, insa ce difera poate fi continutul lor! Cateva sunt fara importanta. Altele va vor opri o clipa atentia. Doua sau trei cuprind insa chestiuni urgente. Ele trebuiesc rezolvate imediat si cu prudenta. Daca v'ati ocupa dvs. personal de toate cele scrise acolo, desigur ca lucrurile s'ar simplifica enorm. Dar dvs. nu puteti  pleca in acelasi timp la Berlin si la Braila, la Viena si la Chisinau...NUMAI TELEFONUL VA POATE AJUTA IMEDIAT. Ziua si noaptea el va sta la dispozitie. Formati 09 pe discul telefonului si veti avea comanda. Spuneti numarul dvs. apoi orasul si numarul persoanei sau firmei pe care o cautati. In cateva minute veti fi in legatura cu persoanele ce va intereseaza, veti cere detalii, veti discuta, veti aprecia direct importanta cazului pecum si felul cum sunt primite solutiile dvs.




Am pus alaturi si textul pentru a va scuti de chinul de a citi dintr-o fotografie facuta de mine (lipsesc diacriticele)
Exceptand modalitatea de functionare, reclama inca exprima un adevar. Telefonul, alaturi de calculator ne ajuta sa fim in mai multe locuri in acelasi timp, sa ne indeplinim taskurile zilnice sau sa ne satisfacem curiozitatile.
Daca doriti sa o comparati cu alte reclame aici aveti trei linkuri catre baze de date care contin reclame vechi.
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer