joi, 15 aprilie 2010

In ce carte ati trai?

Biblioteca Publica din Seattle i-a intrebat pe fanii ei de pe Facebook in ce carte si-ar dori sa traiasca, daca ar putea. Unele dintre rapunsuri au fost "Harry Potter", "Vrajitorul din Oz" si "Mandrie si prejudecata". Sunt sigura ca daca va pun si eu aceeasi intrebare vor fi multe persoane care vor spune "Amurg". Nu stiu de ce, dar pe mine m-ar atrage "Pe aripile vantului" sau chiar "Numele trandafirului". Voi ce ati alege?

7 comentarii:

  1. Hmmm..fie intr-o carte cu multi vrajitori sau detectivi fie Jane Eyre. In general mi-ar placea sa pot fi in fiecare din cartile care mi-au placut ca simplu observator sau personaj activ.

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos sa poti trai, cu mintea, pe rand in orice carte citesti, sa te transpui in pielea personajelor si sa simti odata cu ele. Stiu ca poate sunt cu idei invechite dar mie mi-au placut mult aventurile din cartile lui Karl May si Dumas si imi inchipuiam cum ar fi sa fiu in mijlocul intamplarilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. in Povestea fara sfarsit, de Michael Ende

    RăspundețiȘtergere
  4. Anna Karenina sau Toate panzele sus

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum am putut sa uit de Anna Karenina? Frumoasa carte!

    RăspundețiȘtergere
  6. How dead live - Will Self. Mi-ar placea sa stiu daca am pacate mari si cum s-ar materializa dupa moarte. Foarte interesanta cartea!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Hmm... mi ar placea sa traiesc in Castelul palarierului de A.J. Cronin :) .."

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer