luni, 7 februarie 2011

O noua tableta - NoteSlate

Cursurile pot capata o noua dimeniusiune, iar noi putem fi eco-friendly cu noua tableta NoteSlate, ce costa numai 99$ si constituie un nou mod de a realiza imagini, desene, de a lua notite si de a le stoca, bineinteles, poti asculta si MP3-uri. Partea frumoasa este ca bateria tine 180 de ore si ca pe viitor au in vedere si implementarea unui sistem OCR...care ar fi ..WOW! Se pare ca ar contine aceeasi cerneala ca si Kindle-ul, iar ca sa scrii poti sa folosesti stylus-ul sau pur si simplu...degetele. Mai multe detalii aveti in articolul acesta si va puteti uita si la comentariul lasat, in care exista si alte sugestii pentru noul gadget.

Sursa

4 comentarii:

  1. Nu reusesc sa pricep utilitatea dispozitivelor pe care scrii cu degetele, poate la oamenii epocii de piatra asta sa fi fost o necesitate, dar intre timp vremea aceea a trecut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa scrii...mai degraba sa desenezi...si eu folosesc mai repede stylus-ul, dar in situatii extreme...:) P.S.: Cine a mai pierdut 3 stylus-uri ca mine asa...? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un obiect cu adevart util fata de celelalte tablete. Practic aceeasi functionalitate ca si un caiet doar ca nu vei mai cara teancuri de foi, nu va mai trebuie sa iti aduci aminte pe unde le-ai lasat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Consumam mai putina hartie, avem totul organizat mai bine si daca va avea si OCR, imprumutul cursurilor va fi numai o amintire urata :)

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer