miercuri, 8 decembrie 2010

Noul director de la BCU

De fapt e directoare nu-i asa? Doamna Mireille-Carmen Radoi este cea care in ultima vreme a starnit ceva controverse si comentarii...mai ales pe ProLibro... Eu nu stiu ce sa va zic, doar ce am citit, ca e plin Internetul, voi stiti mai bine, mai ales ca unii lucreaza chiar acolo. Oricum am fost destul de suprinsa cand ne-a anuntat domnul prof. Regneala la curs, acum ceva vreme ca se retrage...Una peste alta, SRI sau nu, pile sau nu, nu puteam sa nu marcam aceasta schimbare si sa nu scriem si noi ceva pe blog cand conducerea bibliotecii noastre dragi se schimba...sa speram ca e de bine si ii uram doamnei Mireille bun venit si sa-i multumim si domnului profesor Regneala ca ne-a ascultat ideile si ne-a sfatuit cum a stiut dansul mai bine si mai ales pentru ca ne-a suportat :).

Regele a murit, traiasca regele!

Sursa

P.S.: CV-ul este mai mult decat impresionant!!

4 comentarii:

  1. Comentariu dezamagitor. De la un om apropiat sistemului bibliotecilor chiar asteptam o parere ceva mai avizata, nu doar o postare de dragul postarii ("nu puteam sa nu marcam aceasta schimbare si sa nu scriem si noi ceva pe blog cand conducerea bibliotecii noastre dragi se schimba").

    Cu atat mai mult cu cat M. Radoi e cel putin o persoana controversata. Daca ma iau dupa ce am citit in presa (altceva n-am cum sa stiu, nefiind din sistem), pare o persoana cat se poate de nepotrivita pentru post, promovata pe considerente de interese politice portocalii etc. In plus, daca nici studentii d-lui Regneala nu iau atitudine clara intr-o asemenea situatie si se multumesc cu atitudini caldicele, nu cred ca mai e mult de spus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult imaginea aleasa sa ilustreze acest post :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Micawber, imi pare ca nu am fost subiectiva si nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor, dar nu pot sa fac acest lucru pentru ca nu cunosc prea multe detalii, chiar am fost in afara subiectului si ce este poate mai rau, este ca la noi la master nu stii nicioadata nimic, chestiile astea se vorbesc in soapta si numai cu anumite persoane. Si ca sa fiu si mai sincera, cunosc prea multi oameni care asteptau o schimbare...schimbare ce a si venit pentru ca au ei motivele lor..si din BCU si de la alte biblioteci si din facultate, dar si multi oameni care il stimeaza pe domnul profesor Mircea Regneala si apreciaza tot ce a facut acesta pentru BCU si pentru sectia noastra. Asa ca tot ce imi ramane este sa fiu obiectiva, primul rol fiind acela de a informa si de a puncta. Atat pana aflu mai mult si imi formez o parere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oricum, se pare ca unii colegi ai dvs. au pareri mai transante despre aducerea la conducerea BCU a unei spioane cu diploma:

    http://www.realitatea.net/cativa-studenti-care-protestau-in-fata-bcu-s-au-imbrancit-cu-jandarmii-vezi-video_780687.html

    Dar cine-s eu sa-mi dau cu parerea, atata vreme cat oameni din interior nu s-au lamurit inca ce epoleti poarta doamna in cauza pe sub tailleur :)

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer