joi, 23 decembrie 2010

Traduceri autorizate

Desi tehnologiile din ziua de azi au evoluat foarte mult si avem impresia ca ne putem descurca singuri atunci cand apare o necesitate, ne inselam si regretam atunci cand aflam cu stupoare ca am pierdut un job important in strainatate din cauza ca traducerea noastra nu a fost legalizata. Cand vorbim despre un nivel superior, gafele sunt cu atat mai mari cu cat nu indeplinim cerintele companiilor, printre care se afla si traduceri autorizate a unor documente.

Va recomand cu caldura biroul de traduceri autorizate Oana Casandra, ale carui servicii le aveti aici si care va garanteaza profesionalism, seriozitate, confidentialitate atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Traducatorii biroului sunt autorizati de Ministerul Justitiei, au o vasta experienta si realizeaza traduceri in si din franceza, italiana, engleza, germana si romana cu preturi foarte bune, incepand de la 18 lei/pagina.

Un avantaj mare al acestui birou este ca poate fi contactat nu numai telefonic, dar si prin formularul de pe site-ul acestora de traduceri autorizate , clientii primind raspuns la solicitarile lor in maxim 24 de ore! Nu uitati, traduceri autorizate inseamna traduceri profesionale si respectarea termenului limita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer