marți, 28 decembrie 2010

Prezentare itgalaxy.ro

Cand intri pe magazinul virtual itgalaxy.ro , cu mai bine de 10000 de produse din majoritatea categoriilor din gama IT&C,  nici nu stii unde sa te uiti prima oara pentru ca totul este foarte atractiv, promotii, oferte si reduceri. Si atunci vine urmatoarea intrebare: Cat de seriosi sunt? Ei bine, compania exista din 2004 si a avut colaborari cu firme de renume precum FC STEAUA Bucuresti, Boom TV, DAKONA Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup etc., ca mai apoi, in 2007, se se lanseze itgalaxy.ro . Si ca sa va surprind si mai mult, da, chiar se intampla in Romania, au un serviciu "Click to call", pe care il puteti folosi in cazul in care nu aveti credit pe telefon, urmand sa trimiteti numarul vostru si sa fiti contactati de catre ei !!!

Pe site puteti gasi laptopuri de la 1.159 lei la cele mai rapide, de 21,209 lei, cu procesoare de tipul quad core, adica se vad 4 logice. O oferta foarte buna la un Laptop , pe care pe alte site-uri il gasiti la preturi mai ridicate, este Notebook-ul Dell Studio1558, cu procesor Intel Core i7, model 720M, diagonala de 15.6. Acesta este la pretul de 3667 lei. Este bine de stiut, ca daca optati pentru laptopuri Toschiba si ASUS, le puteti achizitiona in 6 rate fara dobanda, cu ajutorul cardului de credit CARDAVANTAJ.

Si daca tot vorbim de tehnologie, nu putem sa nu precizam si cel mai ieftin LCDTV LED 3D, la pretul de 4987,99 lei, de 106 cm si cu o garantie de 2 ani, produs de LG, cat despre Telefoane , as opta pentru unul bun, la pret mediu, mai exact pentru smartphone-ul HTC Touch 2, la pretul de 1057,79 lei.

In acest moment, aveti promotii la mouse-uri de la Microsoft, routere, monitoare LCD, smartphone-uri precum ASUS P526, ASUS P552W-BLACK, HTC TyTN, HTC P3600, HTC Touch DIAMO, la camere foto digitale Panasonic, laptop-uri, memorii, accesorii, multe dintre acestea fiind expuse si in showroom. De apreciat este faptul ca exista si un blog, unde sunt mentionate oferte si exista mai multe detalii despre produse si unde, puteti vedea si parerile utilizatorilor. De asemenea, daca doriti sa fiti la curent cu noutatile, va puteti abona la newsletter-ul site-ului itgalaxy.ro .

Pentru a realiza comenzi pe site este necesar sa va inregistrati cu o adresa de email valida, ca mai apoi sa aveti un cont unde exista istoricul comenzilor voastre. Valoarea minima a comenzii este de 50 RON si exista avantajul multiplelor posibilitati de a realiza plata, ce poate fi facuta numerar la sediul acestora, prin virament bancar (ordin de plata) sau prin plata rambus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer