luni, 13 decembrie 2010

De ce trece timpul asa de repede?

Cred ca nu sunt singura care are de facut ceva la calculator, de administrat de exemplu conturile companiei cu care lucrezi sau de realizat vreun proiect si care, atunci cand se aseaza in fata laptopului, incepe cu verificarea mailului. Si de aici toata nebunia...Daca pe mess stai invisible tocmai ca sa nu existe pretexte sa mai chatuiesti putin cu unul altul, cand vine vorba de mail, intotdeauna se gaseste ba cate un mail ce anunta ceva si trebuie fowardat la mai multi, ba vreun deadline de care uitasei, ba iti vin comentarii la propriul blog si atunci mai pierzi nitel si pe acolo timpul ca sa intrii sa oferi raspuns, sa vezi cine a comentat, sa citesti articolele celui care a comentat si tot asa..ca apoi sa intri pe StatCounter si sa vezi statisticile, dar vai..cate linkuri noi..ia sa intru si pe acestea sa vad ce si cum, si apoi te intorci la mail, unde asteapta alte chestii..comentarii pe Facebook, cereri de prietenie, inca o jumatate de ora dusa, iti vine ideea unui articol pe blog, il scrii, il sharuiesti cu Tweet Deck...oh no...alte articole interesante, le treci repede cu vederea ca nu ai ce face...dar te roaga cineva ceva...si tot asa...iar te intorci la email, te apuci de proiect, te documentezi si nu stiu cum faci astepti sa se descarce un filmulet ca sa-l introduci in proiect si in timpul acesta intri putin pe StumbleUpon si putinul ala se transforma in mai mult si apoi te intorci iar la proiect, mai scrii ceva, primesti iar alte mailuri, trebuie sa scanezi niste lucruri si sa printezi, pana se termina de printat intrii iar pe StumbleUpon si pe Polimedia ca sa vezi daca ti-a mai crescut karma...karma nu a crescut...te apuci sa mai citesti niste articole si sa votezi...te intorci la proiect, iti aduci aminte ca aveai o intrebare urgenta postata pe un forum, intri pe forum, te uiti ce s-a mai scris in ultimul timp, ce raspunsuri ai primit, te intorci la proiect, nu ai destule informatii, cauti articole de specialitate, dai peste altele extrem de interesante care iti trebuiau pentru alt proiect....si toooooot asa...pana cand? What? E 18.00??!!!

Sursa

6 comentarii:

  1. Empatizez cu totul. Cam asa mi se intampla si mie cel mai adesea, din pacate.
    Uite, de exemplu acum am deschis calculatorul si pentru ca am setat pe prima pagina sa-mi apara rezumatul unor bloguri, printre care si acesta, in loc sa ma apuc de treaba, am intrat sa citesc susnumitul articol.
    Trebuie sa luam masuri. Drastice. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am adaugat in blogroll, poate asa vei scrie mai des, ca scrii frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La asta chiar nu ma asteptam. :)Multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ma intrebi oe mine iti raspund sec. Un raspuns ce mi s-a oferit mai demult si am fost foarte suparsat, ba chiar putin m-am simtit jignit - depinde de cat de bine iti prioritizezi activitatile. Am aproape un an de cand timpul nu ma mai ia prin surprindere...stiu...sunt modest :D

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer