sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cum sa trisezi la sondaje si concursuri

De curand am avut de facut un sondaj pentru ASE si ca de obicei, pe ultima suta de metrii. Am fost norocoasa, si pe aceasta cale le multumesc celor pe care i-am rugat sa completeze sondajul, dar multi dintre colegii mei au renuntat din cauza ca nu ar fi terminat la timp. Ei bine, nu este o solutie foarte buna, dar macar este una de luat in considerare. Daca aveti voi sau un prieteni de-al vostru Digi Mobil de la RDS, tot ceea ce trebuie este sa va conectati si sa va deconectati pentru ca acesta primeste un nou IP de fiecare data. Deci dupa ce am votat, ne deconectam, mergem la browserul nostru, cel mai des, Internet Explorer, la "Tools", apoi "Internet Options", apoi la "Browsing History" trebuie sa ramane bifate cookiurile. Ultimul pas "apply" si cam atat si repetate operatiunea dupa fiecare vot. Cam asa se intampla si la concursuri, numai ca in ultima vreme s-au complicat lucrurile si exista algoritmi de votare...Dar se poate!

Sursa

5 comentarii:

  1. As putea sa te invat despre astea :) programe de sters urmele, schimbat mac, proxy/socks :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu ma inveti tu mereu? :)) N-am eu timp, ca daca aveam acum eram un Bogdanel mai mic...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. A..stii ca e ceva ce nu-mi da pace? Cum sa fac eu sa fentez karma pe polimedia sa creasca mai repede? Ca de votat am tot votat si creste...so ...so slow!

    RăspundețiȘtergere
  4. De clasa de IP-uri a auzit cineva ? sau de adresa MAC ?

    Daca un organizator de tombole sau concursuri online nu e suficient de prost nu se poate trisa la acel concurs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acceasi clasa, dar alt range de IP-uri. Si da..daca e suficient de destept. Dar o astfel de implementare costa destul de mult si isi permit toti....Dar in principiu..ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer