vineri, 12 noiembrie 2010

Voluntariat

Confederatia Caritas Romania organizeaza impreuna cu Asociatiile Caritas din Bucuresti si din tara un eveniment national, in data de 13 noiembrie 2010, in Piata Constitutiei, orele 17:00 (http://www.caritas.org.ro/index.php/Un-milion-de-stele.html ).


Pentru organizarea acestui eveniment este de mare ajutor si implicarea voluntarilor care vor promova evenimentul prin distributia de fluturasi (de ex. in statiile de metrou) precum si prin atragerea altor participanti la eveniment.

Campania "Un milion de stele" are drept scop transmiterea unui mesaj de sensibilizare a românilor faţă de persoanele care trăiesc în sărăcie, de solidaritate socială şi încurajarea unui comportament filantropic şi responsabil social.

Evenimentul „Un milion de stele”, organizat pentru prima data in 1998 in Franta, este programat să aiba loc anul acesta si in Romania simultan in 21 de orase sambata, 13 noiembrie 2010, ora 17.00.

Prin actiunea ”Un million de stele” se realizeaza asocierea alaturi de actiunile organizate in intreaga Europa menite sa sensibilizeze cetatenii pentru a face un gest de solidaritate fata de persoanele care traiesc in saracie si marginalizate social. Aceasta constă în aprinderea de lumanari intr-un spatiu public, fiecare flacara reprezentand simbolic o persoana care se confrunta cu neajunsurile şi excluziunea sociala.

Pentru detalii va puteti inscrie la viorica.ionita@caritasbucuresti.org


Un comentariu:

Bookconsumer