miercuri, 11 ianuarie 2012

Cel mai subtire e-reader

Tehnologia avanseaza rapid, iar cei de la Qualcomm vin cu un e-reader foarte subtirel cu o tehnologie noua, ce incepe din ce in ce mai mult sa semene cu o tableta. Cititi aici articolul celor de la Forbes si minunati-va!

2 comentarii:

  1. Pana la urma am ajuns la concluzia ca cel mai bun reader e tot iPad-ul. Cred ca am citit pe el 20 de carti in ultimele 2-3 luni si sunt foarte multumit. Am folosit aplicatia Blue Reader pentru ca Stanza nu mai e compatibil cu cea mai recenta versiune OS.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura...pana la urma acesta este scopul..sa putem folosi un singur gadget pentru o multime de lucruri eliminand astfel aparatele foto din cauza mobilelor cu camera tot mai performante, e-readerele, laptopurile etc. Oricum inca sunt diferente..majoritatea e-readerelor au cerneala inteligenta, designul lor este conceput special pentru citit, deci sunt mai comode, flexibile etc. Eu m-am lovit de "razboiul" acesta cand am vrut sa cumpar un monitor urmarind in special sa consume cat mai putin, sa aiba unghi de inclinare mare si sa fie dual web, in timp ce sotul meu isi dorea sa aiba TV tunner, HDMI si sa fie LED ultraslim - functii specifice mai degraba unui TV...Bineinteles ca n-am gasit gadgetul care sa le imbine pe toate si am facut un compromis :)

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer