miercuri, 25 august 2010

Voluntariat la...arta si cultura

ANUNT 1


Se cauta voluntari pentru colaborare in cadrul Festivalului International de Film Pentru Copii si Adolescenti KINOdiseea.Avem nevoie de tineri seriosi, entuziasmati de aceasta idee, si dispusi sa ajute.:) .In luna septembrie 2010 are loc a doua editie a festivalului, si avem nevoie de ajutor. In cadrul acestui festival vom avea filme straine,se vor organiza ateliere de creatie. Este o experienta interesanta pentru oricine ar vrea sa incerce. Daca este cineva interesat,atunci se asteapta un raspuns pe adresa de email: smaranda@kinodiseea.ro

Sursa: smaranda@kinodiseea.ro


ANUNT 2

Centrul de Introspectie Vizuala lanseaza un apel catre cei interesati sa participe la realizarea si organizarea programelor curente ale unui centru de arta contemporana si sa se implice in managementul expozitional.
Program/ stagiul de pregatire are ca scop familiarizarea voluntarilor cu o varietate de activitati specifice unei organizatii non-profit in domeniul artei contemporane: productia de expozitii, activitati de curatoriat, comunicare / relatii publice, fund-raising, de coordonare a unor proiecte aflate acum in pregatire Ars Telefonica 2010, 1:1, seria 1990-2010.

Durata programului: Intre 1 si 3 luni

Cerinte: Programul este destinat celor interesati de artele vizuale si care doresc sa isi dezvolte abilitatile prin participare directa. Acesta este deschis atat celor cu o anumita experienta in acest sector, cat si celor aflati la
inceput. Interesul si deschiderea catre arta contemporana sunt esentiale.

Cei interesati pot trimite CV-ul si o scurta scrisoare de intentie la: office@pplus4.ro pana pe data de 6 Septembrie 2010.

Centrul de Introspectie Vizuala este situat in zona Piata Universitatii, langa Facultatea de Arhitectura si Urbanism, pe str. Biserica Enei nr.16,sector 1, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii: www.pplus4.ro

Sursa: office@pplus4.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer