luni, 4 ianuarie 2010

Vedete la biblioteca

Am vazut un concurs la Germanos cu angajatii care trimiteau poze cu vedete prinse in magazin. Voi ati vazut vreodata o persoana publica la biblioteca? Ar fi fost frumos sa consemnam aceste momente si bibliotecarii sa ne spuna chiar ce carti au cerut, desi stiu ca nu au voie :), dar deh...eram curioasa. Eu l-am prins pe Tudor Chirila la biblioteca, de fapt ne-am intalnit cand isi lua haina, deci nu am putut vedea ce citeste sau din ce motiv e acolo. Toata lumea stie blogul lui Tudor Chirila (http://tudorchirila.blogspot.com/ ) , chiar are un articol interesant in care ne indeamna sa citim. Promit ca data viitoare cand mai prind vreo vedeta nu o las sa plece pana nu fac o poza. Poate faceti si voi acelasi lucru si ne trimiteti 'dovezile' :).

2 comentarii:

  1. Eu pana acum nu am vazut picior de persoana publica pe la biblioteci. Doar studenti si elevi, si cate un batranel ratacit. Cred ca trebuie sa stai zi de zi ora de ora ca sa prinzi un peste atat de rar :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am stat foarte mult, toata ziua eram la biblioteca, ca sa-mi fac lucrarea de licenta. Dar atunci s-au nimerit sa fie mai multi colegi care vin mai rar. :)

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer