joi, 7 ianuarie 2010

Ce aduce nou 2010

A trecut o saptamana din noul an si deja s-au intamplat multe. Voi mashup-ui informatiile mai jos intr-un minipost doar pentru a nu ramane in urma cu vestile. Enjoy!
Anul 2010 a adus vesti bune incepand de la 12 noaptea cand operele autorilor W.B. Yeats, Sigmund Freud, Howard Carter (arheologul care a descoperit mormantul lui Tutankamon), Ford Madox Ford dar si ale ilustratorului Arthus Rackham au iesit in afara copyrightului, putand astfel sa fie downloadate gratis de pe internet.
Si televiziunea aduce vesti noi: televiziunea 3D ia avant, tot mai multe companii anuntat ca televizoarele produse de acestia vor avea si semnal 3D, iar unele televiziuni au anuntat ca vor avea transmisii 3D, precum ESPN iar Discovery, Inmax si Sony au anuntat ca vor lansa propriul canal TV 3D in 2011.
Puteti gasi biografiile persoanelor care au avut ceva de spus, ale profesionistilor din toate domeniile de activitate. So degeaba isi pune cineva la bio omniscient guru daca nu apare aici.
Din pacate nu vom putea muta totul pe norisor cel putin asa sustine John Engates, CTO-ul de la Rackspace, intr-un interviu acordat revistei Forbes.
Viitorul educatiei a fost de asemenea dezbatut, mai exact ce ar trebui schimbat pentru a aduce sistemul educational in secolul nostru...sa nu va faceti iluzii, aceste discutii nu s-au desfasurat in romania, nu implica romani si nici nu stiu cat ne influenteaza dar merita sa visam, so click aici pentru noutati si idei.
Supertelefoanele (termen introdus de Google la prezentarea de ieri) si-au inmultit familia cu Nexus One.
Aplicatiile pentru iphone se indreapta si cate cei mici dar si spre biblioteci.
Bataia dintre cuvinte a anului a fost castigata de social media, fiind cel mai des folosit si dezbatut, depasind web 2.0. Avem si grafice sa demonstreze asta.
V-am pregatit si o lista cu cele mai bune site-uri de universitati din lume.
Acum putem Twit-ui cu emoticoane. check this out si daca
Si acum un sfat care sa va ajute sa va treceti examenele.
In cazul in care mi-a scapat ceva let me know!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer