joi, 10 septembrie 2009

Terapie cu Second Life

Cine nu stie ce e Second Life va sugerez din toata inima - aflati ! Nu e joc, asa cum am auzit de la majoritatea persoanelor intrebate, e mult mai mult de atat...veti vedea. Si acum ii intreb pe cei care stiu deja ce inseamna, v-ati gandit oare ca printre multele lucruri pe care le puteti face in Second Life, puteti face si shopping? Nu ar fi oare un instrument bun pentru acele femei - shopping addicted? Sunt curioasa ce ar avea psihologii de spus in privinta aceasta, daca bineinteles ar stii despre ce e vorba. Asa ca go shopping...but for free!

2 comentarii:

  1. Dragele mele, inainte de a redacta si tehnoredacta un text, e bine sa faceti o ... terapie ... cu verbele... Si ar fi bine sa incepeti cu verbul "a sti", caci - citez: "... daca bineinteles ar STII..." - lasa de dorit reclama cu Facultatea de Litere si... "lauda de sine..." ... E drept, nu-ti trebuie "Cambridge" ca sa stii limba romana si sa mai pui si niste afurisite de virgulite... sau sa stergi niste virgulite (cum ar fi cele din fata conjunctiei "si" (!!!)
    S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru remarca, dupa cum am spus, voi sunteti aici ca sa ne ajutati sa fim din ce in ce mai bune, indiferent daca a fost sau nu o greseala intentionata sau neintentionata sau doar obisnuinta. La mai multe astfel de comentarii !

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer