miercuri, 7 octombrie 2009

Teme informatica

Voi posta temele de la informatica in mare, ca sa stiti despre ce e vorba si ce va asteapta.

Pentru "Structuri de date": Tematica: Tipologia doc. electronice, definire, ciclu de viata si standarde si norme. Lucrare de semestru I: Un eseu despre tipologia documentara in mediul Internet (minim 6 pagini), in care sa evaluam site-uri dupa trei criterii. A doua tema (de mica intindere): Webgrafie pt. lucrarea de dizertatie, conform ISO(pentru cei ce folosesc refworks iso 690 numeric version) . Lucrare de semestru II: Referat despre o biblioteca digitala.

Pentru "Regasirea on-line a info.": Lucrare de semestru I: Referat despre un motor de cautare. A doua tema(de mica intindere): Un ref. despre un anume aspect din serviciul de posta electronica. Lucrare de semestru II: Regasirea info. in 3 baze de date.

Temele se vor realiza conform unui plan trimis de catre dna. Tirziman pe mail.

2 comentarii:

  1. Norme ISBD(M) si ISBD (S)
    http://www.bcut.ro/books.img/ISBDMicle.pdf

    ISO 690 - folosit pentru descrierea bibliografica
    http://libruniv.usb.md/publicatie/cultinf/ghid_master.pdf

    sunt doua linkuri care sper sa va vina in ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Raspuns la un comentariu nepostat din motive obiective : Cele 2 linkuri au fost postate la sugestia colegilor de la facultate, fiind alese sa fie pe intelesul lor si nu pentru specialisti, pentru ca pana la urma acest blog este dedicat studentilor. Pentru cei care nu vor putea face diferenta intre cele 2 nici astfel exista oricand varianta refworks sau word care le genereaza automat fara sa ai nici macar minimul de cunostinte legate de standarde.

    RăspundețiȘtergere

Bookconsumer