marți, 13 octombrie 2009

Cine a spus ca nu ne putem lua Brain-ul in geanta?

The Brain nu e tocmai genul de creier la care oricine s-ar putea gandi initial ci este o baza de date la a carei dezvoltare pot contribui toti cei care au parola (Personal brain este dedicat utilizatorilor individuali iar BrainEKP reprezinta o platforma de colaborare dedicata companiilor sau organizatiilor din diferite domenii) si care poate cuprinde orice tip de suport electronic de informatii. Este poate unul dintre cele mai simple soft-uri de utilizat : adaugarea de noi informatii in brain se face prin drag & drop, iar legaturile intre "ganduri" se creaza automat. Termonologia folosita este de asemenea una speciala - fiecare fisier atasat este un gand (thought), un gand nou este un copil (child) al parintelui (parent) pe care il determina. Background-ul poate fi de asemenea personalizat fie folosind unul dintre cele existente sau unul din galeria de poze personale. In ceea ce priveste vizualizarea tuturor informatiilor existente in brain exista doua variante - browse (cea vizuala in care se merge pe fiecare gand pana ajungi la subiectul de interes si astfel ai posibilitatea sa vezi conexiunea intre anumite informatii si modul in care se determina) si cea de search. Pt browse exista 3 modalitati de a explora brain-ul (normal, outline si expanded), iar la varianta de search inca de la prima litera brain-ul ofera posibilitati de cautare pe baza informatiilor deja introduse.
Se implementeaza foarte usor intr-un site deja existent, iar tutorialele primite dupa ce se downloadeaza chiar si varianta de trial raspund la toate intrebarile.
Conceptul de visual learning nu e unul nou existand pe piata mai multe softuri ce pot fi incercate precum eyePlorer, Mindjet, Axon Ideea Processor etc. Daca sunteti interesati sa aflati mai multe click aici.
In incheiere nu-mi ramane decat sa va invit sa experimentati brain-ul de pe blogul nostru (ce apartine creatorului softului Jerry Michalsky) dar si cele enumerate doar mai sus si va astept opiniile cu privire la acest soft si utilitatea lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bookconsumer